Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Miód i jego walory zdrowotne

Na wykład połączony z degustacją i prezentacją produktów pszczelich w wykonaniu Alberta Radwana przybyło w poniedziałkowy wieczór do tuchowskiej biblioteki bardzo wielu zainteresowanych.
Prelegent okazał się człowiekiem o ogromnej wiedzy na temat miodu. Przez dwie godziny wykładu połączonego z prezentacją multimedialną przekazał wszystkie najważniejsze informacje dotyczące jego zalet, właściwości i wpływu na ludzki organizm.

Jeśli w poniedziałek przyszedł ktoś jeszcze nieprzekonany dlaczego warto spożywać miód, to po spotkaniu takich osób już nie było. Każdy z obecnych mógł poznać smak doskonałych miodów, które można zakupić w pasiece Alberta Radwana, a przy okazji porozmawiać z człowiekiem, który o miodzie wie niemal wszystko. To był wyjątkowy wieczór w tuchowskiej bibliotece.

Fotorelacja – fot. Jakub Nowak

Skip to content